Mark Bric Display


Vare sig det är din första mässa eller den hundrade i ordningen så har vi ett montersystem som passar dina behov. Kanske söker du en liten effektiv monter med ett övertygande ”first impression”? Eller så är du ute efter att skapa ett överväldigande intryck med en betydligt större monter? Vårt erfarna expertteam hjälper dig att hitta rätt system som passar plats och yta samt preferenser och budget. Och 3D designförslag får du på köpet helt utan kostnad!

Våra utställningssystem och montrar förses med det senaste när det gäller bilddukar, färger, former och printteknik.

Antingen det gäller tyg, laminerade paneler, lättviktsskivor m.m. Ditt budskap och varumärke exponeras på bästa sätt!


Idétorka? VI designar gärna!
Med hjälp av vårt 3D CAD-program får du en möjlighet att se din monter – innan vi
börjar tillverka. Och vi ändrar och putsar på skissen utan kostnad tills du blir helt nöjd!

Fullservice!
Vi ser till att din monter och utställning kommer på plats i rätt tid inklusive finansiering, transport, installation, montering samt demontering och lagerhållning efter din mässa. Meddela bara var och när, så sköter vi på Mark Bric Display resten.

Anpassade lösningar
Vi kan jobba tillsammans med ditt interna designteam, spåna ihop med din reklambyrå eller printföretag. Vi är flexibla, snabba och alltid inställda på bästa resultat.

Hållbar skandinavisk design
Våra Mark Bric produkter utgör ett välgjort hantverk, vilket innebär att vi kan erbjuda de allra bästa garantierna. Om något trots allt skulle gå fel, så kan du räkna med att vi ställer upp – vi har lång erfarenhet och vet att varje minut räknas när du står där på mässan.

Katalogen 2023

Komponentkatalog


Mark Bric Display

– Vi skapar rum för möten

Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik