Byxor - Bygg och anläggning

Byxor - Bygg och anläggning

Arbetsbyxor som är gjorda för att stå emot de flesta av påfrestningar. I första hand handlar det om förhöjd tålighet mot slitage: Vår byggkollektion tar det till en ny standard och arbetsbyxorna kommer med förstärkningar i Kevlar® och många värdefulla detaljer. Coats® Epic trådar och sömmar som klarar den dagliga nötningen. Det är bevisat genom omfattande tester. I andra hand, under alla förstärkningar, kommer de vanliga PROJOB-egenskaperna: Funktionaliteten genom praktiska, innovativa och unika funktioner som t ex våra arbetsbyxors knäskyddsfickor som följsamt anpassar sig till rörelser och som även kan tvättas med skydden fortfarande kvar i byxorna. Komfort möter komfort, kan man säga. Stretchpaneler bidrar till ytterligare rörlighet för bäraren.


Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik