Väktare

Uniform till Väktare

En väktare är ofta i rörelse – in och ut ur bilar, på ronderingar och utryckningar. Eller bevakning av entréer och särskilda objekt där man representerar företaget. Att ha plagg som är följsamma och smidiga att jobba i gör livet, och jobbet lite enklare. Och om de dessutom sitter snyggt, så är det lättare att trivas på jobbet.

Texstar erbjuder ett brett sortiment av arbetskläder för väktare utformade för att möta högt ställda krav på passform och bekvämlighet. I sortimentet hittar du bland annat natotröjor, hundförarbyxor, väktarpikéer, väktarbälten och reflexvästar. Givetvis följer alla väktarplagg Texstars signum – att de finns i många olika storlekar, designade för att passa både henne och honom. Alla ska trivas i plagg från Texstar.


Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik