Underställ & Underkläder

Underställ & Underkläder

Underställ, inifrån och ut. Med avancerade material som kombinerar värmeisolation och fukttransport håller våra underställ dig torr och bekväm under hela arbetsdagen. Oavsett om du arbetar utomhus i kyla eller inomhus där temperaturen varierar, kommer våra underställ att hjälpa dig att bibehålla din komfort och fokusera på det som är viktigt. Ergonomiskt skurna och anpassade för rörelse ger våra underställ en perfekt passform som inte hindrar dina arbetsuppgifter. Med högkvalitativa material som håller över tid kan du lita på att våra underställ blir en pålitlig del av din arbetsklädsel säsong efter säsong.


Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik