Förädling! Vad innebär det?

Profilkläder med tryck & brodyr

Många förknippar fortfarande profilering och märkning med klassiskt screentryck och direktbrodyr. Men idag är det väldigt vanligt att jobba med transfermärken som har många fördelar jämfört med direktapplikationer: Märkena kan t ex lagras och värmas/sys på vid behov. Det går också att skapa effektfulla märken med blandtekniker och läckra material som läder, plast och metall.

PROFILERING SKALL TILLFÖRA EN DIMENSION

Låt dig inspireras av märkning vi kan visa och satsa lite extra på att hitta en märkning som får ditt plagg eller din produkt att “ploppa”. Vi strävar alltid efter att plagget skall kännas både snyggare och mer värt för den som skall använda plagget efter märkning än före märkning. Förädling skall tillföra en dimension till profilprodukter, inte tvärtom.

Tips på märkmetoder för profilkläder:

APPLIKATIONER (Transfer) | Med applikationer som filt- metall- läder eller tygmärken och transfertryck blir era profilprodukter helt unika för ert företag! De är perfekta att ta fram i olika storlekar och ha alltid ett extra lager liggande för att kunna värmas på när behovet uppstår, exempelvis då ny personal anställs eller ny kund ska få gåvor.

BRODYR | Brodyr lyfter den dressade profilen och passar extra bra då ni vill förädla lite finare plagg som jackor, pikéer, stickade tröjor och mössor. Oftast lyfter intrycket av plagget med brodyr och ger ett stilrent intryck. Tips! Prova gärna att brodera med en trådfärg som går ton i ton med tygets färg.

SCREENTRYCK | Med screentryck blir era profilkläder helt unika för ert företag! Screen passar extra bra då ni ska trycka ett stort antal profilkläder, som t ex t-shirts.


Kontakta oss så mailar vi över vår 13-sidiga broschyr med en presentation av olika förädlingsprodukter m.m.

https://pksyd.se/contact

Eller ladda ner PDF här...


Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik