Varselplagg

Det är smart att synas. Med Texstars sortiment av varselkläder ser du till att synas i utsatta situationer. Självklart uppfyller de den internationella standarden EN ISO 20471, som är utformad för att maximera synligheten.


TEXSTAR HI-VIS FÅR DIG ATT LYSA

Se till att du och dina medarbetare syns. Med Texstars varselkollektion, Hi-Vis, syns ni i utsatta situationer, under alla ljusförhållanden.

Det går inte att överskatta vikten av varselkläder för ökad synlighet. I mörker, skymning och gryning kan du vara svår att se – då är det inte läge att chansa. Se till att ha rätt typ av varselkläder, anpassade för era arbetsuppgifter. Därför är det extra viktigt att de sitter snyggt och man gillar att bära dem – utan att kompromissa om säkerheten. Texstars varselkollektion Hi-Vis är, som allt från Texstar, väldesignad och med smarta detaljer. Det är viktigt för oss. 

Synlighet under alla förhållanden 
I mörker, skymning och gryning kan du vara extra svår att upptäcka, speciellt för förare av fordon eller annan mekaniserad utrustning. Men det kan uppstå situationer även i dagsljus som försämrar synligheten. Då är det skönt att ha plagg som ökar synligheten med fluorescerande färg under dagsljusförhållanden och med reflexer i strålkastarnas sken.

Hi-Vis 1.0 – en grundkollektion
Många av våra kunder har efterfrågat produkter med god synbarhet, därför släpper nu Texstar den första delen i vår Hi-Vis-kollektion. En kollektion som består av fem plagg, speciellt avsedd för transport-, bemannings- och byggbranschen.

EN ISO 20471 – en enhetlig standard
Den internationella standarden EN ISO 20471:2013, som den officiellt heter, ställer krav på vad som kan anses bidra till hög synlighet av användaren. Den baseras på minimiytor av reflekterande, fluorescerande färg och reflexer och hur de ska placeras på skyddskläderna. Texstar Hi-Vis bygger på denna standard och kan kombineras med andra certifierade plagg för att uppnå efterfrågad skyddsklass.