Profildryck

DRYCK MED TRYCK
Add Value heter vår leverantör av profilerade drycker, och är ett helägt dotterbolag till Saturnus AB. De har branschens bredaste utbud av unika profilerade drycker; vatten i rPET flaska och vatten i glasflaska, energidryck och ICE TEA i burk med unika layoutmöjligheter på burken och svenska ingefärsshot - allt med kundunika etiketter på drycken. Addera ett värde till drycken med en helt egen och unik etikett på flaskan eller burken. Låt etiketten fortsätta kommunikationen med den som dricker!

VARUPROVER
Vill du testa våra produkter innan Du beställer? Känna, klämma och smaka? Hör av dig till oss så ordnar vi prover. För visst vill man se vad man beställer!

Nya lägre priser 2024!
Nu har vi sänkt priserna och även fått in flertalet nyheter i sortimentet. En ny flaskmodell i plast samt en ny jättesnygg glasflaska, som alla restauranger med självkänsla borde ha att erbjuda, i sortimentet. Även en ny dryck i burk - Ice Coffee 25 cl

I alla priser INGÅR frakt!

Samtliga priser förutsätter färdigt original! Mallar finns för nerladdning. Naturligtvis så kan vi hjälpa till med Er design!

Ny flaska Unik 43 cl


Nya glasflaskor 30 cl & 70 cl

Ny Ice Coffee 25 cl