Byxor

BYXOR SOM TÅL ATT SYNAS.

Hur många gånger böjer du dig per dag på jobbet? Stegen har man ofta koll på med en stegräknare. Men en vanlig dag kan det i vissa yrken bli hundratals tillfällen då man böjer sig, reser sig upp eller kryper omkring. Texstars byxor har en skön stretch som gör det enkelt. Och de orkar med många, många böjningar utan att tappa form.

Det finns en byxa för alla
Texstars byxsortiment är skräddarsytt för att möta olika behov. För somliga är det de extra detaljerna som gör skillnaden, medan andra uppskattar enkelheten i en avskalad design. Vi erbjuder allt från enklare basmodeller till funktionella plagg som klarar hårda arbetspass. Alltid med strävan att jobba med så innovativa och hållbara material som möjligt för att kunna erbjuda marknadens bästa passform.

FUNKTION

På Texstar förstår vi att varje arbetsdag är unik. Därför erbjuder våra byxor allt från praktiska extrafickor som förenklar din dag till avskalade modeller för de gånger när enkelhet är nyckeln. Oavsett om du behöver många funktionella detaljer eller föredrar något mer minimalistiskt, har vi designat vårt sortiment för att passa just dina behov.

MATERIAL

Texstars sortiment sträcker sig från lättare material för enklare arbetsuppgifter till avancerade tyger med 4-vägsstretch, alla noggrant utvalda med fokus på hållbarhet och funktion. Vi använder även återvunna material och är engagerade i miljöinitiativ som STICA, för att bidra till en hållbar textilbransch och en grönare framtid.

PASSFORM

Passform är mer än hur ett par byxor sitter precis när man tar på sig dom. Oavsett om man rör sig mycket eller har ett stillasittande jobb så behöver man ha ett par byxor som håller formen hela dagen. Dessutom erbjuder vi många modeller i tumstorlekar vilket gör det enklare att hitta den perfekta storleken och passformen.

Visar sida 1 av 2, totalt 23 produkter