Ordningsvakt

Uniform till Ordningsvakt

Ordningsvakter arbetar i publika miljöer där det ställs särskilda krav på ordningshållning. Hit räknas till exempel kollektivtrafik, centrumanläggningar, nattklubbar och olika former av evenemang.

Det ställs höga krav på ordningsvakts-uniformen som skall följa Rikspolisstyrelsens föreskrifter PMFS 2017:12 FAP 670-1. Den skall även ha en god passform, uppfylla ergonomiska krav och klara många timmar på jobbet.

Alla arbetskläder avsedda för ordningsvakter från Texstar är snyggt skurna för att sitta bra på både herr och dam. De är modernt, ergonomiskt utformade – och samtliga byxor finns i tumstorlekar för att alla skall hitta sin unika storlek som man trivs i.

I sortimentet återfinns arbetskläder för ordningsvakter som passar alla tillfällen och årstider, såsom natotröjor, hundförarbyxor, ordningsvaktsjackor, ordningsvaktspikéer, reflexvästar m.m.

HÖGT STÄLLDA FÄRGKRAV

Rikspolisstyrelsen har högt ställda krav på vilken blå färg ordningsvaktens uniform skall ha. Mer information finns i bilaga 4 Rikspolisstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om ordningsvakter, PMFS 2017:12 FAP 670-1. Där finns även mätvillkor för den blåa färgen: NCS 7015-R90B och den ljusblå färgen: 2142-R83B. Du som inhandlar ordningsvaktsuniformer ska försäkra dig om att leverantören uppfyller kraven i en färgrapport. 

Texstar uppfyller alla dessa krav från Rikspolisstyrelsen.

Visar sida 1 av 2, totalt 30 produkter