ProJob - Professional Workwear


Om Projob

PROJOB:s historia går tillbaka till 1998 då grundaren och designern Tore Parment tog sin kunskap och erfarenhet från marknaden inom funktion- och utomhusutrustning och använde den till en ny sorts arbetskläder. Ambitionen har alltid varit att skapa funktionalitet där den verkligen behövs: I vardagliga fysiska arbetssituationer.

Tore är fortfarande chefsdesigner på PROJOB, som numera ägs av New Wave Group, en svensk företagskoncern med många internationellt verksamma företag i sin portfölj. Craft Sportswear är ett systerbolag inom koncernen som är synonymt med lager-på-lager principen, de båda organisationerna har ett nära samarbete.

Historien inom företaget är viktig, eftersom den visar varför vi är här och vart vi planerar att gå härnäst.

KÄRNVÄRDEN
Vi är under ständig utveckling och vi letar alltid efter nya vägar och lösningar. Trots det är vi alltid våra kärnvärden trogna, vilka representeras av de tre orden som sammanfattar allt. Ergonomi. Funktion. Kvalitet.

Att säga dem må vara lätt. Att leva upp till dem däremot är en utmaning i en snabbrörlig värld som är under ständig förändring. Men vi strävar!


Senaste katalogen kan du läsa via denna länk...


Just nu pågår arbetet med att flytta artiklar från www.projobshop.se hit så sortimentet är ännu inte komplett. 

Välkommen att kolla in www.projob.se så länge och kolla in aktuellt sortiment. 

När du sedan hittar det du vill beställa, så hör av dig så lägger vi skyndsamt upp de artiklar du önskar så du kan beställa dom.