D&J

Orrefors Jernverk Japansk Kockkniv Premium - 410939


 


I vår Premium-serie med högkvalitativa köksknivar presenterar vi en kombination av svenskt stål och design av Jon Eliason, som tillsammans blir det bästa från Sverige på din köksbänk! Sandvik 12C27™ är ett rostfritt kromstål med mycket hög kolhalt som ger: 

- Mycket hög härdighet 

- Bra korrisionsbeständighet 

- Mycket hög slitstyrka 

Typiska applikationer för Sandvik 12C27™ är jakt- och fiskeknivar, skridskoskenor, isborrar och högkvalitativa köksknivar. 

Både proffs och hemmakockar väljer i allt större utsträckning att använda sig av japanska knivar vilket inte är helt svårt att förstå. De japanska köksknivarna erbjuder en över tusen år lång tradition av kvalitet och det är fantastiskt att vi idag kan ta del av den kunskap och det hantverk som har förfinats under så lång tid. 

I denna kniv möter japanska tusenåriga traditioner förstaklassigt svenskt stål i svensk design, en oslagbar kombination!

Storlek: Bladet 20cmRecensera produkt

Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik