D&J

Orrefors Jernverk Japansk Filékniv Premium - 410940


 


I vår Premium-serie med högkvalitativa köksknivar presenterar vi en kombination av svenskt stål och design av Jon Eliason, som tillsammans blir det bästa från Sverige på din köksbänk! Sandvik 12C27™ är ett rostfritt kromstål med mycket hög kolhalt som ger: 

- Mycket hög härdighet 

- Bra korrisionsbeständighet 

- Mycket hög slitstyrka 

Typiska applikationer för Sandvik 12C27™ är jakt- och fiskeknivar, skridskoskenor, isborrar och högkvalitativa köksknivar. 

För den matlagningsintresserade är filékniven ett kuttersmycke i köket. Här är knivbladet långt, smalt och lätt böjligt för att man ska kunna följa skinnet på tex fisken när man ska filéa. Den fungerar också utmärkt att putsa fågel och kött med. En kniv med bra balans mellan blad och handtag. 

Även denna kniv i vår Premiumserie har svenskt stål i bladet och är designad av Jon Eliason. 

Storlek: bladet 20 cmRecensera produkt

Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik