Virshields

Anti-Fog Medical Face Mask Typ IIR (Pack of 50) - Hel kartong 28 förp = 1400st munskydd Blå


 


  • Den medicinska ansiktsmasken är en medicinsk produkt i enlighet med klass I och består av tre lager nonwoven-material: ett lager spinnbundet tyg, ett lager smältblåst tyg, ett till lager spinnbundet tyg
  • Det innersta lagret är ett nonwoven-material som absorberar fukt från användaren Det yttre lagret är vattentåligt för att skydda användaren från stänk. Filterskiktet i mitten är den viktigaste delen av den medicinska masken eftersom detta skikt utgör en barriär mot bakterier.
  • Dessutom har masken ett nässtycke i aluminium (100 mm) och 14 mm breda mjuka elastiska öronbyglar för optimal passform.
  • Den veckade utformningen gör att användaren kan justera masken till sin ansiktsform efter behov.
  • Den medicinska ansiktsmasken har klassificerats som typ IIR enligt EN 14683:2019-AC:2019.
  • Visir av typ IIR medicinsk ansiktsmask är en icke-steril medicinsk produkt för engångsbruk
  • Masken andas, skyddar medicinsk personal och patienter från överföring av patogena bakterier (inklusive droppinfektioner och andningssjukdomar) under medicinsk behandling.

På grund av hälsoskydd och hygien kan denna artikel inte bytas ut.

Sammansättning100% polypropylen
175 x 90 mm


Recensera produkt

Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik