Cutter & BuckCutter & Buck är ett amerikanskt livsstilsvarumärke med rötterna i Seattle vid Stilla havets nordvästra kust som etablerades redan 1990. Sedan företaget grundades 1990 börsnoterades det 1995 och köptes av New Wave Group AB 2007. Cutter & Buck har genom åren varit mycket framgångsrikt i USA med en bred kollektion och unik profil-distribution. I Sverige och Skandinavien marknadsför vi Cutter & Buck som vårt premiummärke och genom den höga graden av funktion, kvalitet och passform har vi stadigt etablerat Cutter & Buck på den kräsna golfmarknaden men även för leisure och outdoor. 

Hemligheterna bakom den höga kvalitén i våra ytterkläder

Du kan inte kontrollera vädret, men våra mest avancerade prestandakläder är ett bevis på att du kan utmana det. Cutter & Bucks kollektion erbjuder ett brett utbud av lätta, snabbtorkande kläder som andas designade med stretch i fokus för maximal rörelsefrihet.

Sustans® DupontTM och Sorona® är gjorda av förnybara fibrer. Sustans® produktionsprocess använder 30% mindre energi och består av 37% förnybara fibrer jämfört med vanligt förekommande isoleringsmaterial i liknande kläder.

PrimaLoft® Silver Insulation och PrimaLoft® Black Insulation Eco är världsledande syntetiska isoleringsmaterial. De överträffar andra konkurrenskraftiga syntetiska isoleringar och fångar värmen bättre i både våta och torra förhållanden. Alla PrimaLoft-fibrer är specialbehandlade med en egenutvecklad finish som hindrar dem från att absorbera fukt och håller fibrerna väldigt torra i våta förhållanden, vilket är nyckeln till att hjälpa kroppen att behålla en behaglig PrimaLoft® VentAir® Sustans® DupontTM Sorona®-temperatur, hålla värmen och spara energi. PrimaLoft® Black Insulation Eco är gjord av 60% återvunnet material.


Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik