WSI

Black Hill Downtown Messengerbag


 


En messengerväska med laptopfack skapad och anpassad för dig som rör dig mycket och samtidigt ställer höga krav på både funktion och miljömässig hållbarhet. 

Materialet vi tagit fram är noggrant utvalt för att vara så skonsamt som möjligt för miljön. Textilen i både huvudmaterial och foder är tillverkad av återvunna PET flaskor, ett sätt att hålla plasten borta från naturen och undvika slöseri med Jordens resurser. Det återvunna PET materialet är förstärkt med TPE, en miljövänlig, PVC fri baksida som gör det vattentätt och stabil.

Väskan är utformad för att kunna bäras på ett smidigt och säkert sätt för dig som både går, cyklar och t.ex. åker moped eller motorcykel. Den är utrustad med ett rymligt huvudfack där det både finns ett vadderat laptopfack och en blixtlåsförsedd innerficka. Förutom ett kraftigt axelband är väskan också utrustad med midjeband som går att koppla cross-over för att få extra positionssäkerhet när du t.ex. cyklar med väskan på ryggen. Ett mjukt vadderat bärhandtag gör den också bekväm att bära som en väska när du föredrar det. Den svarta passpoalen, som är tillverkat i reflexmaterial, ser till att du syns i nattmörkret.

Datorväska

• Maxbredd laptop - ca 38cm
• Vadderad laptopficka
• Stor ficka med dragkedja i huvudfacket
• Justerbart och avtagbart midjeband
• Vadderat bärhandtag
• Green Line produkt
• Passpoal i reflex

NamnDowntown
Art.nr.V333-00
Mått (b*d*h)40x11x25cm
Volym12 Liter
Material1680D/600D Återvunnet PET/TPE, PVC-fri
FärgerSvart
Viktca 675g
Green LineJa


Intyg om överensstämmelse med REACH förordningen

Produkten är en GREEN LINE-produkt från Black Hill. Dessa varor är fria från samtliga SVHC – kemikalier som vid produktionstillfället återfinns på den så kallade ”Kandidatlistan” i REACH. Detta innebär att GREEN LINE produkter är extra skonsamma för miljön. Samtliga material till våra GREEN LINE-produkter specialtillverkas och laboratorietestasRecensera produkt

Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik