Vinyl Advertising Stickers – 2500 Pcs


 


Reklamfolieklistermärken är ett utmärkt val för att markera produkter, artiklar, giveaways eller presenter samt ditt varumärke. Synlig företagslogga eller motiverande budskap till en anställd, minigåva som tack för att du deltog i konferensen. Detta är bara några av applikationerna. Det är en påminnelse om företaget och bygger en bra relation och lockar fram ett leende. Reklamklistermärken är ett alternativ till etiketter gjorda av papper, de är till exempel mer motståndskraftiga mot vatten och mekaniska skador.

Reklamklistermärken väljs ofta ut av företag från olika branscher. Denna lösning väljs ofta för mässor eller evenemang. Klistermärkena är särskilt älskade av den musikaliska och konstnärliga miljön. Används dem som ett tillägg vid online-beställningar blir det en form av överraskning.

Folieklistermärken är resistenta mot fukt, så det kan användas som utomhusreklam. Ett bra alternativ till tryckta etiketter för livsmedelsförpackningar: flaskor, burkar, papperspåsar och kosmetika eller dekorativa. Klistermärkena kommer att fungera som ett komplement till en present till gäster vid speciella tillfällen, och betonar det valda temat för evenemanget. Det kan limmas på olika typer av ytor: pappersförpackningar, glas, plast.

Vi vet hur viktigt utseende och estetik är, speciellt när det kommer till företagets image. Flerfärgad logotyp eller minimalt med undertexter? 

Ett så litet inslag kan vara väldigt viktigt eftersom kunden tar med sig visitkortet hem. Detta gör att du kan spela in och komma ihåg namnet på företaget och logotypen och bygga en bra relation.Recensera produkt

Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik