Paper Advertising Stickers – 2500 Pcs


 


Företag från många branscher letar alltmer efter reklamdekaler. Speciellt om valet faller på papper, eftersom det är ett ekologiskt material. Reklamklistermärken appliceras på papper och biologiskt nedbrytbara återanvändbara påsar eller flaskor. Vi är glada över att bli utvalda av producenter av handgjorda varumärken från olika kategorier. Det är ett bra reklammedium och bra sätt att nå en bred publik. Reklamklistermärken kan fästas på bonusprogramkort eller placeras på kartongförpackningar för frakt som en indikation på en onlinebutik. Reklamklistermärken kan också ha en typisk informativ funktion som produktbeskrivning.

Kunden bygger ofta relationer till varumärket genom att markera företaget. Om det möter estetik är det mer troligt att det kommer att sträva efter fortsatta relationer, även om en annan produkt är av bättre eller jämförbar kvalitet. Vad som är viktigare är vad konsumenten ser innan han eller hon försöker avgöra om varan passar honom eller henne. Denna uppfattning är särskilt viktig för kategorierna livsmedel och kosmetiska produkter, på grund av stark konkurrens.

Kampanjen inkluderar ett klistermärkepapper med en ytvikt på 81 g/m2 satinblank vid 2000 enheter, cirkulärt eller rektangulärt. Men vi inbjuder dig också att göra skräddarsydda beställningar av alla storlekar genom vår offerttjänst.

Pappersdekaler är lätta att applicera. Standardlimmet, som sitter under ytan, fäster bra och lämnar papperet lätt, vilket är särskilt viktigt för återanvändbara produkter som flaskor eller burkar. Materialet ligger i linje med den nuvarande synliga trenden - en återgång till den traditionella formen av papper. Tillverkare använder ofta pappersklistermärken eftersom det är ett beprövat och pålitligt material.Recensera produkt

Lindströms Reklam och Profil

I branschen sedan 2012. Passa på att skaffa en relation med någon som vet vad den gör! Vi erbjuder ett brett sortiment med alla möjligheter inom produktmedia. Kolla in aktuella kataloger och tveka inte att kontakta oss för mer info.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Paypal Payment with Swish

© 2024 Lindströms Reklam och Profil Powered by Quickbutik